Vuokraus

Vastaamme asiakkaan tarpeisiin kaikkissa seulontaan liittyvissä tarpeissa oli sitten kyseessä lyhyt- tai pitkäaikainen vuokraustarve.

Vuokraus

Vuokrakalustomme on yksi Suomen laajimmista. Meiltä löytyy laaja valikoima eri tyyppisiä seuloja sekä murskaimia eri materiaaleille. Pyrimme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin kaikkissa seulontaan ja murskaukseen liittyvissä tarpeissa (kivi- ja maa-aines, eri kierrätysmateriaalit, multa ja komposti) oli sitten kyseessä lyhyt- tai pitkäaikainen vuokraustarve. Kalustomme koostuu edustamistamme laadukkaista tuotemerkeistä. Vuokraamamme laitteet ovat uusia tai uuden veroisia, koska pyrimme pitämään kalustomme mahdollisimman uutena.

Annamme asiakkaalle vuokrakohteessa käyttökoulutuksen ja perehdytyksen laitteeseen taaten helpon ja huolettoman käyttöönoton. Tuotantokapasiteetti ja toimintavarmuus pyritään optimoimaan laitteen hyvällä varustetasolla, asiantuntevalla teknisellä tuella ja varaosapalvelulla.

Kivisammolla on pitkä kokemus seula- ja murskauslaitteista, asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokralaitteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kivisampo Oy - Vuokraus